Home
Historie
Producten
Certificering
Links & Nieuws
Contact
       

Vleeshandel H. Perot is een grossierderij annex uitsnijderij en is al 4 generaties actief. Sinds het begin in 1900 is het de uitdaging absolute topkwaliteit te verzorgen. Tot 1980 werden deze activiteiten altijd vanuit het plaatselijke abattoir uitgevoerd, maar in 1980 heeft de derde generatie, Henri Perot, zich gevestigd aan de Nijverheidsweg te Maastricht om de gedachtegang wat betreft de totaallevering van roodvlees te bewerkstelligen. Sinds 1990 is de vierde generatie actief in de persoon van Roger Perot om samen deze filosofie verder uit te werken.
 
Vleeshandel H. Perot heeft zich gespecialiseerd in het beleveren van slagers, horecagrootleveranciers, vleeswarenfabrikanten en supermarkten.
 
Vleeshandel H. Perot verzorgt op basis van de roodvlees producten (rund-, varkens-, kalfs-, lams- en paardenvlees) een kwalitatief constant hoogwaardig totaalpakket, zodanig dat deze aan de eisen van de moderne consument voldoet, zowel qua kwaliteit als presentatie. De logistieke afwerking wordt samen met de klant bepaald waarbij de service voorop staat. Om dit te verzorgen wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van eigen transportmiddelen. Een betrouwbare en correcte levering is een onderdeel van onze werkwijze.
Als rode draad door dit gedifferentieerde productaanbod en deze klantgerichte werkwijze lopen eigen procesbeheersingsystemen, H.A.C.C.P., traceability en andere wettelijk eisen die zorgen voor een gecontroleerd systeem. Om alles zo goed mogelijk te controleren vindt de gehele productie en opslag op eigen locatie plaats.
 
Als bevestiging voor onze werkwijze is Vleeshandel H. Perot door de Vereniging van Keurslagers uitgekozen als aanbevolen leverancier van zowel varkens-, rund- en kalfsvlees.